bannerRedWhite

Socialistiska Vårdarbetares vårläger

22-24 Mars, Rengens kursgård, Östergötland

Vi gör det igen! I april 2018 samlades socialistiska vårdarbetare för en inspirerande helg fylld av aktiviteter, kunskapsutbyte och nya bekantskaper. Redan på lägrets sista dag bestämdes det att lägret kommer i repris och så ska nu ske.

Vårdarbetare och vårdstudenter, socialister som verkar inom eller kämpar för vården, välkomnas till socialistiskt vår(d)läger 22-24/3 2019. Årets tema är ”Vårdkamp nu och då”. Under helgen kommer det hållas föreläsningar och workshops, erfarenheter och idéer utbytas, nya kontakter knytas. En helg där vi får formulera lösningarna och tänka tillsammans. På lägergården vid Rengen finns förutom gott sällskap även möjlighet att njuta av natur, bad och bastu.

Anmälan
Anmälan via formulär senast 31/1. Du säkrar din plats genom att betala lägeravgift om 400 kr för förvärvsarbetande eller 200 kr för övriga. Avgiften täcker mat och husrum under helgen. Märk inbetalningen med ditt namn och ”läger”.

Programmet på tema ”Vårdkamp nu och då” i sin helhet presenteras längre fram tillsammans med mer praktiskt information kring helgen. Har du förslag på programpunkter eller gemensamma aktiviteter, välkommen att maila socialistisktvardlager@gmail.com.

Årsmöte med Socialistiska Läkare


Vi kommer att ha vårt årsmöte i samband med vårdlägret. Styrelsen kommer att presentera sitt förslag för vår förenings fortsatta verksamhet nu när mycket av engagemanget finns i nystartade socialistiska vårdarbetare. Vilken funktion kan föreningen fylla? Vi vill gärna höra vad du tycker. Varför är du med i Socialistiska läkare? Skriv ett par rader till oss i styrelsen på info@socialistiskalakare.se eller på facebook messenger

Dags att betala medlemsavgiften för 2019

Om du redan är medlem och vill betala medlemsavgiften är det bara att swisha till 1232327955

Student: 100kr, AT/vik UL: 250kr, ST-läkare: 400kr, specialist: 500kr, pensionerad/stödmedlem: 250kr

Socialistiska Läkare växer! Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det via vår hemsida genom att följa denna länk
facebook twitter instagram 
MailPoet